Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lerida Togstation

Lerida togstation serverer byens Lerida i Catalonien, Spanien. Stationen giver gode forbindelser til resten af den iberiske halvø, som byer i den franske grænse og Middelhavet korridor. Stationen gør en fremragende base for at rejse rundt Lerida, med nem adgang til de forskellige attraktioner i byen. Billig biludlejning på Lerida togstation gør til et glimrende middel til transport rundt i byen.

Med biludlejning på Lerida togstation, kan besøgende nemt nå nogle af de fineste vartegn i byen, herunder Seu Vella, en storslået katedral af gotisk og romansk inspirationer. Domkirken en gang tjente som en militær fæstning i 1700 - tallet, og er nu et vigtigt monument i byen.

Besøgende kunne også tage tid i byens frodige parker, såsom La Mitjana og Les Basses d'Alpicat. Disse parker er berømte for deres naturområder, perfekt til at udforske naturen og dens tilbud.

Billeje på Lerida togstation ville også tage besøgende til kirken Sant Lorenc, en romansk kirke fra 1100 - tallet med en velbevaret interiør. Kirken er også berømt for sin gotiske tilføjelser og accenter.

Kunstmuseer er også rigelige i området, blandt hvilke er Sala Bernat, Sala Merat de Pla, Museu d'Art Jaume Morera og Centre d'Art de la Panera, som alle indeholder kunst værker fra fremtrædende spanske kunstnere.

Indsamling destination

Kort: