Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Huelva

Byen Huelva ligger i den sydvestlige region af Spanien, i Andalusien. Byen, beliggende langs kysten af Cádiz - bugten, kunne nås ved turister via bus, fly, tog eller blot gør brug af de tjenester, der tilbydes Biludlejning i Huelva. Lavpunktet luft, turister ankommer via lufthavnen Faro, Portugal eller i Algarve, der er 50 kilometer fra byen.

Forskellige former for transport er tilgængelige for turister, som byen rummer mulighed for at gå rundt i byen via tjenesten bil leje i Huelva eller Deltag i en rundvisning. Herfra kan de besøge de steder, som byen er mest kendt for såsom den historiske Sanctuario de Nuestra Señora de la Cinta, kirken hvor Columbus bad på, før han drog til den nye verden.

Turister kan også kigge forbi Museo de Huelva til sin usædvanlige arkæologiske afsnittet. Fodboldfans kan vælge at besøge den ældste klub i Spanien, som byen er hjemsted for rekreativt de Huelva. Besøgende kan også beundre den victorianske arkitektur i Barrio Obrero.

Fra de gamle kirker af Iglesia de San Pedro og Catedral de la Merced til Muelle de Ríotinto, har en masse at se, om de rejser til fods eller ved at gøre brug af den billige Biludlejning i Huelva. Besøgende kan hætten deres besøg af nyder natteliv inden for området eller købe en flamenco påklædning fra La Fábrica de Flamenco.

Indsamling destination

Kort: