Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Caceres

Den dejlige gamle spanske by af Caceres blev en UNESCO World Heritage Site i 1986 på grund af byens vidunderlige kombination af islamiske, romerske, Northern gotik og italiensk renæssance stilarter, der findes på grund af mange kampe, der har fundet sted her.

Den charmerende by Caceres kan findes i Caceres provinsen i regionen Extremadura. Det er langt den mest maleriske region i Spanien med sin smukke bjerg sceneri og skov parker. Det er et område, der er rig på historie og natur. Området er også kendt for sine vine og fødevarer råvarer.

For fans af arten har regionen nogle fantastiske nationalparker, der er let nås med Biludlejning i Caceres. Du skal besøge de Monfrague Natural Park, som er en af de største skove i Spanien og et fantastisk sted for vandreture. Park, et paradis for fuglekiggere er også hjemsted for verdens største koloni af imperial eagles og sorte gribbe.

Med billig biludlejning i Caceres omfatter andre interessante historiske seværdigheder i området Jarandilla de la Vera, Alcantaras dejlige romerske bro, de dejlige historiske Plasencia, Guadaloupe smukke klostre og Yuste og den historiske by Trujillo.

Et ideelt tidspunkt for besøgende at komme til Caceres er i cherry blossom periode i foråret måneder eller vidne til bladene skiftende farve i efterårsmånederne. Sommermånederne kan blive utrolig varm og derimod vintermånederne kan blive ekstremt koldt. Biludlejning i Caceres anbefales til besøgende, der ønsker at udforske denne smukke region.

Indsamling destination

Kort: