Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Benicarlo

Benicarlo ligger på Spaniens Costa del Azahar i Valencia - regionen. Det er en smuk by med mange smukke gamle bygninger fra middelalderen. Byen kan også prale af en smuk lange, hvide sandstrand og en blomstrende fiskerihavn, hvor du kan nyde lokalt fanget fisk fra en af de mange fisk og skaldyrsrestauranter i området.

Den maleriske by gør en perfekt base for at udforske denne smukke region i Spanien. Den bedste måde at rejse rundt i regionen og at fordybe dig i den 'rigtige' Spanien er med billig biludlejning på Benicarlo.

Med biludlejning på Benicarlo, kan du besøge den nærliggende by Valencia. Valencia er en dejlig by at udforske og har mange vidunderlige attraktioner for besøgende at se og gøre. Byen ligger blot 90 minutters kørsel langs motorvejen AP - 7 fra Benicarlo. Bemærk, at AP - 7 er en betalingsvej så hold nogle euro handy for at betale bompenge.

Hvis du ikke ønsker at besøge store byer, så nyde køre rundt i det fantastiske landskab, der omgiver Benicarlo. Her vil du opdage appelsinlunde, olivenlunde, kornmarker og vinmarker. Besøg en af de mange vingårde og nyde et glas eller to af lokalt produceret vin.

Biludlejning på Benicarlo er en vidunderlig måde at opdage Spanien. For at leje en bil i Spanien, du skal være mindst 21 år, men nogle biludlejningsfirmaer tilføjer på en ung person tillægsgebyr for under 25s. En fuld kørekort er påkrævet.

Indsamling destination

Kort: