Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Venedig Piazzale Roma

Nordlige Italien har nogle af verdens mest foretrukne turistmål herunder Venedig og Bologna. Bologna er den vigtigste by i Emilia - Romagna, nord for Italien. Det betragtes som en af de bedste byer i hele Italien til at leve.

Bologna er rig på historie og arv. som det fremgår i deres smukke arkitekturer, museer, katedraler og kirker. En billig biludlejning er en god måde at turnere i byen og i Bologna, vil du ikke løber tør for fremragende bil leje valg.

Bil lejer i Venedig - Piazzale Roma og i Bologna er fastsat af Alamo, Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Der er også Auto Europe, Holiday Autos, Argus og Carhire 3000.

Hjertet af byen er Piazza Maggiore hvor du kan se flere storslåede paladser, en katedral, gelato butikker og udendørs caféer; blandt andre ting. Pladsen er en fantastisk måde at starte din Bologna tour, som her er der en del af byens historie ligger.

Fra tid til anden, kan du se film lige fra piazzaen gratis.

Der er flere seværdigheder til Udforsk i piazza herunder San Petronio basilikaen – en af katedraler her; rådhuset eller Palazzo Comunale hvor du kan udsigt virker ved Giorgio Morandi.

Indsamling destination

Kort: