Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lucca

Lucca er en toscansk by i det nordlige centrale Italien i en frugtbar jord nær det Liguriske Hav. Dette unikke city var i stand til at beskytte sig selv mod påvirkninger udefra og blev en selvstændig Republik i næsten fem århundreder før den falder i hænderne på Napoleon. Denne lange uafhængighed har indpodet i dets folk en stærk følelse af lokal stolthed, som er stadig følte i sit folk og købmænd.

Lucca er berømt for sine velbevarede mur, der blev bygget i 1500 - tallet. Byens oprindelige romerske layout og fantastisk arkitektur har været fængslende turister for aldre. Basilica di San Frediano, med sin romansk facade og 1100 - tallet Døbefonten er en af Luccas vigtigste attraktioner. Turister også bør ikke gå glip af Duomo di San Martino, Museo Nazionale og Giacomo Puccini Villa Museum, som blev bygget til ære for den store komponist, en indfødt af Lucca.

Byen er helt tilgængelig med den nærmeste lufthavn omkring 30 minutter væk fra byen. Busser, taxier og toge er også tilgængelige, men den bedste transportform er i bil. Der er flere Biludlejning i Lucca Downtown, der er tilgængelige. Førende billig biludlejning i Lucca Downtown er Auto Europe, Argus, Avis, Hertz, Holiday Autos og Carhire 3000 alle har kontorer i Lucca Downtown.

Indsamling destination

Kort: