Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Citta Di Castello

Hvis du ønsker at gå til sted med særprægede renæssance kunstværker og kæbe - slippe strukturer, så gå du bedre til Citta di Castello. Dette er sandsynligvis et af Steder i Italien hvor god kunst virkelig er. To eksempler Pinacoteca Comunale, et museum, der er kendt for boliger nogle af de mest verden roste kunstværker tilbage i renæssancen. Du vil også ønsker at se pragten af Torre Comunale, et tårn, der er kendt for at være både høj og tynd på samme tid.

Byens domkirke er en storslået struktur bygget i forskellige århundreder. Dets alter, for eksempel, blev bygget som tidlige tilbage som det tolvte århundrede. Med hensyn til dens bispestav foregik det i det femtende århundrede. Domkirken er også et museum, hvor Canoscio hamstre, en antik sæt sølv køkkengrej med kristne design, kan findes.

For sikker, bliver touring denne by ikke let. Som sådan, vil du sandsynligvis være bedst at have billig bil leje tin Citta Di Castello ake pleje af køretøjet, som du vil bruge, som du finder din vej gennem de forskellige steder. En Biludlejning i Citti di Castello tager kun et par skridt, og før du ved af det, du kan have din bil og ventede for dig, så snart du ankommer i byen.

Indsamling destination

Kort: