Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bergamo

Bergamo er beliggende 40kms nordøst for Milan i Italien Lombardiet. Denne berømte middelalderby er hjemsted for omkring 117.000 mennesker. Det er serveret af Orio al Serio - lufthavnen og Bergamos banegård.

Der er flere virksomheder, der tilbyder en Biludlejning i Bergamo. Billig biludlejning i Bergamo som Avis, Auto Europa, Argus, Holiday Autos og Carhire 3000 alle har kontorer i Bergamo. Disse biludlejningsfirmaer er kendt for deres hurtige og pålidelige tjenester. Gæsterne kan vælge fra en bred vifte af køretøjer til en pris, der passer til ethvert budget.

Med deres lejede bil, kan turister nu nyde alt Bergamo har at tilbyde. Den smukkeste af Italiens middelalderlige by, byen har åndedrag tager søer og bjerge, velbevarede bygninger fra middelalderen og romanske strukturer. Turister bør ikke glip af at besøge Cittadella, Piazza Vechia eller det gamle torv, Museo Civico Archeologica og Botanisk have Orto Botanico di Bergamo Lorenzo Rota. Feed din ånd ved at betale hyldest til katedralen i Bergamo, San Michele al Pozzo Bianco, Basilica di Santa Maria Maggiore og Colleoni kapel. Man kan også forkæle deres earthier side i butikker, restauranter og hotel Citta Bassa, Bergamos mere moderne center.

Indsamling destination

Kort: