Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Toronto Lufthavn

Ontario lufthavn Canada (YYZ) ligger meget tæt på byens havnefront. Ontario lufthavn Canada (YYZ) er den største lufthavn i landet og holder passagertrafikken på mere end 31 millioner årligt. De smukke og fortryllende steder i byen tiltrækker mange turister fra hele verden for at besøge den. Passagertrafikken i Ontario lufthavn Canada (YYZ) er næsten dobbelt end i Vancouver airport, som er den næststørste lufthavn i landet. Lufthavnen er stadig travlt for de fleste tid af året på grund af høje passager flow og rangerer over de 30 mest befærdede lufthavn i verden. Lufthavnen er ikke på en stor afstand fra hovedstaden. Du kan nå byens centrum på mindre end en time fra lufthavnen.

Ontario lufthavn Canada (YYZ) har en beliggenhed i centrum og mange forskellige forstæder er inden for nem rækkevidde af lufthavnen. Du kan nyde de fleste af tjenesterne i lufthavnen som en behagelig lounge, forfriskning område, bederum, venter haller, osv. Du vil finde mange smukke gaver og souvenirs til dine venner og familie i gavebutikken lufthavn.

Når du ankommer i lufthavnen kan du fortsætte til Terminal 1 på jordoverfladen for at forlade lufthavnen. Som du vil rækkevidde uden for du være i stand til at få en bil leje service for dig at tabe dig på din ønskede placering inde i landet. Du kan også vælge at tage shuttle til lufthavnen terminal 3. Transportmidler er let tilgængelige til at flytte på tværs af byen.

Indsamling destination

Kort: