Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fredericton Internationale lufthavn

Derio er en travl by i Vizcaya - provinsen i det nordlige Spanien. Byen er en del af det større Bilbao område, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt i området. Derio har et væld af interessante arkitektoniske konstruktioner, selv om den nærliggende Bilbao gør også en god omvejen. Derio er placeret en bekvem 7 kilometer nord for Bilbao, giver nem adgang til flere interessante seværdigheder i området. Billig biludlejning på Derio gør til et glimrende middel til at sejle rundt i området.

Med biludlejning på Derio, kan besøgende nemt nå nogle af byens bedste seværdigheder, herunder kirken 1300 - tallet kaldet Iglesia de San Cristobal, som er blandt de mest velbevarede konstruktioner i området. Flere andre gårde fra 16 til 17 århundreder kan også ses rundt i området.

Den nærliggende Bilbao på den anden side kan prale af et væld af historiske seværdigheder, blandt hvilke er Casco Viejo eller den gamle bydel hvor en labyrint af snoede og smalle gader foret med butikker, taverner og monumenter kan ses. Bilbaos middelalderlige kvartaler er et must se når touring Biscaya - området.

Billeje på Derio ville tage besøgende til Bilbaos mest interessante attraktioner, blandt hvilke er den Basilica af Vor Frue af Begoña, en fantastisk religiøse vartegn med en imponerende tårn. Kirken kan også prale af en storslået altertavle.

Også er at bemærke de interessante museer i byen, herunder Guggenheim Museum Bilbao, Fine Arts, Maritime og den baskiske museer.

Indsamling destination

Kort: