Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cornwall Regional Lufthavn

Når mange mennesker tænker på England, gyldne sandstrande og hobetal af solbeskinnede surfere kan ikke straks kom til at tænke. I Cornwall county på den langt sydvestlige kyst, men er dette præcis, hvad du bør forvente. Der er masser at udforske her, så sæt dig med det samme med Biludlejning i Cornwall.

Cornwall er et område med kontrast og er hjemsted for nogle af de fattigste og mest velstående områder i England. De turistede steder er meget velhavende, men som folk kommer til ferie her fra hele Storbritannien og beyond på grund af det varme klima og fantastiske landskab. Se, hvad al ståhej er omkring med billig biludlejning i Cornwall.

Mange mennesker kommer her til at surfe, og biludlejning på Cornwall er en fantastisk måde at bære alt dit grej. Hvis du har lyst til det, har du valget af enten Atlanterhavet eller den engelske kanal. Begge kan være temmelig kølig, selv om sommeren, så tag fordel af våddragter til leje.

En nem dagsudflugt hører til Isles of Scilly eller endda Devon med Biludlejning i Cornwall. Hvis du går til Devon, Sørg for du stoppe off på en af kaffebarer for en scone med marmelade og fløde. Clotted cream is er også et nødvendigt overbærenhed, når du er i denne del af verden.

For en livlig nat ud, hovedet til Newquay. I løbet af sommerferien her vil du finde hobetal af larmende unge frisk ud af college eller Universitet. Der er mange livlige barer og klubber her og drikke til overskydende er alle en del af oplevelsen.

Indsamling destination

Kort: