Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Baie Comeau Lufthavn

Meaux er en lille by 40kms fra centrum af Paris og dens berømte Avenue Champs - Elysees. Meaux funktioner en gamle bydel, ligger på et skarpt sving i floden Marne, der indeholder flere turist trækker og et udvalg af hoteller. Byen ligger i smukke landskaber, som er bedst undersøgt ved hjælp af Biludlejning i Meaux.

Den charmerende St. Stephen's Cathedral, Bossuet Museum og haver, Carstens Park og den gamle gamle kapitel er alle i omegn af den gamle bydel. Museet huser en god samling af skulpturer og malerier fra 1600 - tallet. Montceaux skov er seks kilometer fra Meaux.

Biludlejning i Meaux tilbyder en bekvem måde at komme til skoven. To vandrestier slynge sig gennem det og tilbyder muligheder for at spotte eklektisk vilde dyr og planter. En 500 år gammel egetræ er i skoven. Førende virksomheder opererer Biludlejning i Meaux depoter nær den gamle bydel og Meaux' togstation.

Forudbestilt billig biludlejning i Meaux normalt tilbyder nedsatte priser. Motorvej A4 - østlige passerer den sydlige kant af Meaux. Denne rute er et praktisk link til historiske Reims, og mod vest, Peripherique de I'lle de France. Peripherique er Paris' ydre ringvej omkranser et område og kan bruges til at nå berømte turist trækker som Fontainebleau Palace.

Reims' Notre Dame katedralen er en flot 13. århundrede bygningsværk i byens centrum. I omegn af katedralen er maleriske torve herunder Place Drouet d'Erlon og Place Royale. Drouet d'Erlon indeholder alfresco caféer, livlige barer og udsmykkede statuer. Reims holder en populære årlige Julemarked.

Indsamling destination

Kort: