Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kingston

Kingston on Thames er en dejlig gammel købstad i sydvest London i England. Det var en af kun bydele i London, der er blevet udvalgt som "Kongelige Boroughs", den anden er Kensington og Chelsea i west London.

Dele af Kingston on Thames er beliggende ved siden af floden Themsen og her kan du tage en malerisk tur eller ride en cykel cykle fra Kingston til Hampton Court, Teddington eller Richmond. Bare ud over Kingston bro er den dejlige Canbury haver Park med sin store brede stier, der løber langs floden.

Der er mange steder at besøge i nærheden af Kingston på Themsen og den bedste måde at rejse rundt i området er med biludlejning på London Kingston på Themsen. Kingston har nogle af de bedste shopping i området. Der er enorme Bentalls centrum, som byder på mange af britiske High Street butikker plus mange antikke og håndværk butikker.

Kingston på Themsen centrum er kun 12 miles fra Londons centrum og kun otte miles fra den travle M25 - motorvejen. Med biludlejning på London Kingston on Thames er det let at køre rundt i regionen.

Mange af dem, der har billig biludlejning på London Kingston on Thames ofte tage dagsture til det centrale London, men der er masser af gode steder at besøge i nærheden af Kingston såsom besøg den populære forlystelsespark hos Chessington World of Adventure, der er kun kort afstand eller måske tage en sejltur langs Themsen til den dejlige Hampton Court.

Indsamling destination

Kort: