Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Surrey

Før 1926, den nuværende forstæder by Morden var en søvnig landsby med få boliger og et par spredte gårde, men det var før den nordlige linje Underground blev udvidet til Morden. Næsten overnight begyndte byen at vokse ind i en pendler - by på grund af dens nemme pendling afstand af det centrale London.

Morden ligger i county of Surrey og er kun 10 miles sydvest fra det centrale London. Byen Morden omgives af Sutton syd, Merton Park nord, Mitcham i øst og Worcester Park mod vest.

Morden gør en fremragende base for at udforske centrale London syd for England. Biludlejning i Surrey Morden er din bedste metode til at komme rundt i regionen. Selvom Morden, selv ikke har meget at lokke besøgende, er det en del af Borough Merton, som har masser af attraktioner for besøgende.

En hyggelig dag ud med billig biludlejning på Surrey Morden er Merton Abbey Mills håndværk village. Markedet er lige ved siden af floden Wandle inde i hvad der plejede at være en Liberty silke - udskrivning works. Lige ved siden af håndværk marked vil du også finde et tehus, et pizzeria og en pub ved siden af floden. En antikviteter og samleobjekter marked afholdes hver torsdag.

Kun en kort afstand fra Morden og er let tilgængelig med biludlejning på Surrey Morden charmerende bysamfund gården, Deen by Farm. Dette er en bondegård, hvor du kan besøge de mange forskellige fugle og dyr, herunder heste, høns, gæs, ænder og geder.

Indsamling destination

Kort: