Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Havre St Pierre

En af de oversøiske departementer i Frankrig er øen La Réunion. Også en del af den Europæiske Unions yderste periferi, La Reunion sidder i det Indiske Ocean. Mauritius er den nærmeste ø og er placeret 120 miles nordøst for øen. Madagaskar er øst for La Reunion.

La Réunion ligger ovenfor én af hotspots i jordskorpen. Det er svarer til Hawaii på mange måder. Det højeste punkt på øen er vulkanen af Piton des Neiges. Ligesom Kohala i Hawaii er vulkanen nu uddøde. Skråningerne omkring vulkaner har tætte skove.

Besøg Piton des Neiges vulkan med Biludlejning i La Reunion - St Pierre. Øen dækker et samlet areal på 970 kvadrat miles. Det er 39 miles lang og 28 miles lang. Der er tre calderas på La Reunion bedst nås med helikopter eller foden, Cirque de Mafate, Cirque de Salazie og Cirque de Cilaos.

Hovedstaden og andre byer i La Reunion er i de lavtliggende områder ved kysten. Omkring vulkanen der er smuk udsigt at nyde fra hele. Øen er ved at blive et stort feriecenter. Den bedste måde at rejse rundt på øen er med billig biludlejning i La Reunion - St Pierre.

La Reunion har dejlige afskærmede strande samt en fiskerihavn og marina. Fiskeri er en populær aktivitet at nyde mens der i La Reunion. Der er ideelle surfing og dykning steder rundt her så godt. Køre rundt i den gamle by område med Biludlejning i La Reunion - St Pierre.

Indsamling destination

Kort: