Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Halifax Centrum

Den livligste by i Yorkshire er Halifax. Dens attraktioner røre den kosmopolitiske side med en blomstrende udsøgt spisning og efter - timer underholdning scene, men det har også flere historiske steder og museer. Med Biludlejning i Halifax er det muligt at opdele din tid mellem byen og indbydende landskab.

Der er flere værd museer ligger i Halifax. Familier med børn vil gerne hovedet lige til Eureka!, den første children's museum i landet. Andre lokale faciliteter er mere traditionelle, og disse omfatter Bankfield Museum med sine historiske udstillinger og Pierce Art Gallery.

Der er en hel del at gøre uden for byen for dem med Biludlejning i Halifax. Bradford har en indendørs skiløjpe, der gør for en underholdende omdirigering, især om sommeren. Halifaxs placering på motorvej M62 er det let at udforske hele regionen uden at bruge meget tid på vejen.

Der er masser at gøre efter timer i Halifax, så kommer tilbage til dit hotel, efter en dag med sightseeing er en fornøjelse. Som regel om aftenen begynder med et stop ved en traditionel engelsk pub, men der er også flere steder serverer mere eksotiske retter. Halifax er også vært for adskillige barer og dansesteder, som er åben sent.

Der leje flere måder for besøgende til at afhente deres billige bil i Halifax. Efter ankomsten til London, de kan ride toget for tre timer til Halifax station, eller de kan flyve direkte ind i Leeds. Sidstnævnte er en anden praktisk bil leje depot, og det ligger kun 30 minutters kørsel fra Halifax centrum.

Indsamling destination

Kort: