Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Edmonton Internationale lufthavn

En tur til Edmonton vil helt sikkert være umagen værd, hvis du planlægge din rute klogt. For at maksimere sjovt, mens du er i Edmonton, skal du genkende de mest relevante steder du kan slappe af og nyde; men før du gør det, skal du bestille en flyvning til en af de største internationale lufthavne i Canada, Edmonton internationale lufthavn.

Edmonton internationale lufthavn er beliggende 16 miles syd sydvest for Edmonton city korrekt. Dette er den 5th travleste lufthavn i i Canada, der tjener over 3,5 millioner passagerer hvert år. Edmonton internationale lufthavn har kunnet tilbyde flyrejser til forskellige destinationer og har ydet fremragende tjenester til hver passager. Benytte lufthavnens information boder for at opdage de nærmeste turistmål i Edmonton. Passagerer kan også slappe af og spise på lufthavnens restaurant, bar og café. For souvenirs har Edmonton internationale lufthavn også en toldfri butik. Bortset fra disse imponerende faciliteter er Edmonton internationale lufthavn Biludlejning og parkeringspladser til langsigtet besøgende også tilgængelige. Du kan vælge fra billig biludlejning i Edmonton lufthavnen tilbydes af Avis, Budget, National og Hertz.

Siden Edmonton er internationale lufthavn bekvemt beliggende til hovedvejen sammenkædning af Edmonton Downtown Calgary som Vancouver og Winnipeg; Du kan nemt overføre fra én placering til en anden. Hvad en spændende idé for din drømmeferie, er det ikke?

Indsamling destination

Kort: