Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Baden Lufthavn

Baden Airpark er også kendt som Karlsruhe/Baden Baden lufthavn. Det er 14 kilometer vest for Baden - Baden, en berømte spa - by i Tyskland og 45 km syd for Karlsruhe. Baden Airpark bruges kun af lavprisflyselskaber med flybilletter hovedsageligt til populære rejsemål.

Denne moderne bygning er meget grundlæggende, men kan rumme op til 1,5 millioner passagerer årligt med 8 porte og 20 check - in - skranker. Andre faciliteter omfatter en biergarten, cafeterier, en toldfri butik, en gavebutik, tobakshandler, Business - Center, en udendørs legeplads for børn, rejsebureauer og skriveborde for Biludlejning på Baden Airpark.

Selskaber som Sixt, Avis, Hertz og Europcar er den eneste bil leje selskaber på Baden Airpark. Men passagerer, der bestiller online gennem billig bil leje virksomheder som national, enterprise, avis og avis kan afhente deres udlejningsbiler ved at besøge en af bilen leje kontorer beliggende omkring lufthavnen. Reservere din bil i forvejen er stærkt anbefales. Processen foregår i et sikkert miljø og kunder er garanteret til at modtage modellen af bilen anmodet om.

Efter at sikre et køretøj, kan turister nu nyde den berømte romerske bade af Baden, Fremersberg tårnet, det gamle slot Hohenbaden og mange andre vidunderlige seværdigheder, Baden - Baden har at tilbyde.

Indsamling destination

Kort: