Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i München Lufthavn

Inca er en lille by, der udgør en del af øen Mallorca i Spanien. At være hjemsted for den berømte fodtøj selskab Camper, har Inca en blomstrende industri, omend en lille population af bare 25.000. Inca er ikke må forveksles med de gamle ruiner. Men der er også nogle bemærkelsesværdige monumenter i Inca by i Spanien.

Ud over at være hjemsted for fodtøj selskab, er Inca også berømt for sine vinkældre. Siden 1600 - tallet, har Inca været kendt for at være en masse producent vin på øen Mallorca. I dag, mange gamle vinkældre stadig stå, men er blevet omdannet til caféer og restauranter.

Der er en større toget linje, der passerer af Inca. Toget her tager rejsende til øens hovedstad Palma. Der er også tilgængelige Biludlejning på Inca, som vil gøre det muligt for gæsterne at udforske de seværdigheder og lyde af denne lille franske by. Inca er en bekvem mellemstation til dem der ønsker for at udforske øen Mallorca.

Før du tager toget, rejsende skal først tage billig biludlejning på Inca og udforske byens centrum, hvor der er masser af butikker og restauranter at besøge. Der er også billige hoteller fundet i denne by, som er en bekvem mellemstation, før du besøger andre mallorcanske områder.

Med biludlejning på Inca, kan turister køre op til andre områder i Mallorca. Øen Mallorca er den største i Spanien og er et populært turistmål. Der er tonsvis af strande på denne ø og monumenter værd at besøge.

Indsamling destination

Kort: