Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Berlin Schoenefeld Lufthavn

Berlin, hovedstaden i Tyskland og tidligere opdelte Berlinmuren i øst - Berlin og vest - Berlin, er hjemsted for omkring 3,4 millioner mennesker. Større hovedstadsområdet, der omfatter Brandenburg, på den anden side er hjemsted for omkring 5 millioner mennesker. Berlin har to lufthavne – den Berlin Tegel og Berlin Schoenefeld airport. Sidstnævnte er beliggende i byen Schoenefeld i Brandenburg og henvender sig primært til internationale flyvninger og flyselskaber.

I Berlin Schoenefeld lufthavn terminaler give bil leje kontorer Biludlejning til rejsende. Hvis du har brug for en Biludlejning i Berlin, bør du henvende sig til Berlin Schoenefeld bil leje skrivebord af Avis, Hertz, National eller Europcar, blandt andre. Bedre endnu, hvorfor ikke du bestille din Biludlejning i Berlin, før du forlader hjemmet. Disse Berlin Schoenefeld lufthavn bil lejer har online booking faciliteter, som du kan bruge, så du kan være sikker på en Biludlejning, når du lander. Denne måde, du ikke vil opleve nogen besvær, når du ankommer, og vil være i stand til at sætte ud på en rundtur i Berlin straks ved ankomsten.

Nogle af seværdigheder i Berlin er glaskuppel på Reichstag, St. Hedwig - katedralen og slottet Schloss Charlottenburg. Du bør også besøge Brandenburger Tor og den sidste tilbageværende del af Berlinmuren nu forældede.

Indsamling destination

Kort: