Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hamburg Lufthavn

Rejser til det land, hvor Albert Einstein blev født, du skal have mindst en uge til virkelig at nyde Tyskland og dens mange berømte seværdigheder – dens historiske, kulturelle og gastronomiske tilbud.

Hvis du ankommer i Hamburg lufthavn, kan du tilbringe en dag eller to her for at udforske byen. Hamborg er den næststørste by i Tyskland, efter Berlin og det har turistattraktioner, som er et besøg værd, før du hovedet til de andre byer i din rejseplan.

For et godt kig på byen, gå op TV tårnet ellers kendt som Heinrich - Hertz tårn. Det er den højeste i Hamborg og er faktisk en kopi af byens største seværdighed, kirken St. Michel.

Efter at have nævnt det, bør du også besøge kirken St. Michel, hvor du vil se en kæmpe figur af St. Michel Ærkeenglen at besejre en ond element. Dette er den mest populære kirke i Hamburg.

Fra lufthavnen, bør du få en Biludlejning i Hamborg Lufthavn, så du kan være på din måde på et øjeblik. Hvis du ikke har alligevel reserveret forbehold for din Biludlejning, der er biludlejningsfirmaer ligger inden for lufthavnens terminaler.

Inde i terminal 2 er Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Alamo og Sixt.

Indsamling destination

Kort: