Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Strasbourg Togstation

Hvis du tænker på at gå til Frankrig, bør du besøge Strasbourg som denne by tilbyder mere end blot de sædvanlige runder af museer, katedraler, slotte og haver - det kan prale af at give den sæsonbestemte rejsende mulighed for at nyde en lille smule af Frankrig og en lille smule af Tyskland, som Tyskland er så tæt på Strasbourg, at det er lige over floden.

At komme rundt i byen er muligt via flere offentlige transportmuligheder som sporvogne, busser, tog og taxaer. En anden, måske mere farbar vej, er at få en Biludlejning på Strasbourg Rail Station. Uanset om du ankommer via lufthavnen her eller med jernbane; du vil finde, at biludlejningsfirmaer er tilgængelige direkte fra disse steder.

Auto Europe, Argus, Holiday Autos og Carhire 3000 er kun nogle af bil leje tjenester, som du kan få her. Hvis du bestiller før din tur, kan du få en billig biludlejning på Strasbourg jernbanestation, der passer til dit rejsebudget.

Køre rundt i byen og besøge bemærkelsesværdige steder og monumenter findes i plazas eller firkanter. Museer vrimler her, hvor du kan finde en stor samling af historiske genstande; arkæologiske levn og natur museer.

Musee Zoologique huser en bred samling af dyr, insekter og andre skabninger.

Indsamling destination

Kort: