Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Umea

Encumeada Pass er beliggende på øen Madeira. Det løber fra Ribeira Brava i den sydlige kyst af øen til Serra d'Agua hvor det første vand kraftværk på øen ligger og endelig på toppen af dalen som tilbyder en fantastisk udsigt over hele området. At arrangere biludlejning i Encumeada er den bedste måde at udforske hele nærhed og nyde de smukke naturlige attraktioner.

Offentlig transport er ikke så pålidelige omkring øen Madeira så kørsel er stadig den bedste transportform til at komme rundt. Rejsende skal arrangere biludlejning i Encumeada så snart de ankommer. Alternativt kan de også bestille deres reservationer online, så de kan drage fordel af billigere priser.

På en god dag behandler en køretur langs Encumeada road rejsende til fantastisk udsigt over skyerne og natural scenerier. Turister kan også ønsker at gøre et stop i flere punkter og tilbringe et par timer eller så man indlader sig på en levada - vandretur. De kan også tage til Pousada dos Vinháticos ligger i nærheden til flere turistattraktioner.

En billig biludlejning i Encumeada giver også mulighed for turister at hovedet ud til andre bemærkelsesværdige rejse steder på øen. Populære attraktioner omfatter den vigtigste by Funchal hvor de kan finde Jardim Botanico, Jardim do Monte Palace og Madeira Historie Center. Cabo Girao, en af de højeste hav klipper i verden er også værd et drev.

Indsamling destination

Kort: