Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Amal

Byen V.N. Famalicao er beliggende i den nordlige region af Portugal, om 25kms fra Porto, og yderligere fem kilometer til den nærmeste kyst. Byen er ganske stort, med en befolkning på over 130.000 indbyggere. Med biludlejning på V.N. Famalicao, kan gæsterne finde der vej rundt i byen temmelig nemt.

Øst for byen lægger den travle Auto - Estrada Porto - Valencia, hvilket sker for at være en af de største veje i Portugal. N14 og N204 passerer gennem byen V.N. Famalicao. Begge veje tilsluttes Porto byen, derfor billig biludlejning i V.N. Famalicao er almindeligt anvendt til den korte, 30 minutters kørsel.

Portos internationale lufthavn er kun 25kms sydvest for V.N. Famalicao, hvilket gør det den mest bekvemme air facility i regionen. Biludlejning på V.N. Famalicao giver hensigtsmæssig adgang til lufthavnen, som normalt kan nås indenfor 30 minutter om at forlade byen Famalicao.

Der er mellem seks og ti hoteller og lodges tilgængelige i byen. Selv om der ikke er et stort udvalg af overnatningsmuligheder, tilbyder valgmulighederne prisvenlige værelser med velrenommerede services og faciliteter. Nogle af hotellerne i V.N. Famalicao er Hotel Moutados og Hotel Pransor Vila Nova Famalicao.

Mange turister bruge V.N. Famalicao som en base til at udforske de fantastiske landbosamfund, der omgiver byen Porto. Besøgende kan opleve de bølgende bakker i den centrale region, eller besøge de uspolerede strande i langt nordvest. Dagsture fra V.N. Famalicao er den mest populære aktivitet i byen.

Indsamling destination

Kort: