Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Malmö Togstation

Du kan få en rimelig billig biludlejning i Malmø jernbanestation, Sverige. Globel biler er en bil leje mægler beliggende i Malmo togstation. Virksomheden har eksklusiv bånd med forskellige top Biludlejning fra Malmø Rail Station. Flåden af køretøjer er garanteret at være ikke mere end 6 måneder i brug, fordi det regelmæssigt fornys. Dette er gode nyheder for dem, der rejser fordi de er sikker på at have de friskeste køretøjer.

Dem, der besøger Malmø finder byens gamle og grand slot kendt som Malmohus ganske fascinerende fordi det plejede at være omdrejningspunktet for Danmark og Sveriges kampen for at få fuld kontrol over området. Turister kan også vælge at udforske de kongelige lejligheder, gå til Stadmuseum og hovedet til Naturmuseum uden besvær, hvis de tilfældigvis har reserveret en pålidelig og billig biludlejning fra Malmø Rail Station.

For reservationer, kan gæster besøge Globel biler online site. Der er en tilgængelig form, som kunderne kan fylde med detaljer om afhentning og returnering datoer, steder og typen af køretøjer, som de foretrækker. Alle online - transaktioner er sikre, så der er ingen grund til at blive generet med "tabt" betalinger.

Indsamling destination

Kort: