Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ange

Centrum af Saint Jean d'Angely blev først bygget, hvor en gammel romersk villa var placeret over 2.000 år siden. I dag, er billig biludlejning i Saint Jean d'Angely kan opnås uden besvær bare én grund hvorfor dette historiske samfund i det vestlige Frankrig er blevet en populær base for besøgende til departementet Charente - Maritime.

Byerne Angouleme, La Rochelle og Bordeaux er alle under en times kørsel væk med Biludlejning i Saint Jean d'Angely, mens smukke strande langs Atlanterhavet er eneste 25kms væk. Offentlig transport er ikke let at finde i dette område, så leje en bil i Saint Jean d'Angely er den nemmeste måde at rejse dette naturskønne område.

Fantastisk abbey bygget i 817 er den vigtigste grund hvorfor Saint Jean d'Angely er blevet et populært stop for pilgrimme på vej til Santiago de Compostela i Spanien, hvis domkirke er det sidste stop på vejen for St James. I dag, abbey fungerer som hovedkvarter for en organisation kaldet Centre for europæisk kultur og er vært for en levende teaterfestival, der varer 10 dage i løbet af sommeren.

Saint Jean d'Angely Museum af Franciskanerne og historiske klokketårn på stedet for de gamle volde, som engang omgav byen er også værd at tættere glimt, som er de varer, der sælges på markedet i byen på lørdag og torsdag morgen.

Det rekreative område i Saint Jean d'Angely er beliggende langs floden Boutonne og er det bedste sted i byen for besøgende til at fiske, kajak, spille minigolf, eller bare slappe af. Familier med små børn kan især nyde at få våde på Atlantys akvatiske Center eller beundrer dyrene i Chize Zoo, blot 10 minutter uden for byen ved leje af bil i Saint Jean d'Angely.

Indsamling destination

Kort: