Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sala

Salamanca Station er Salamancas vigtigste transport hub for alle indgående tog og dem, der rejser til andre byer i det nordlige Spanien. Med biludlejning på Salamanca Station har du hele Salamanca til din rådighed mens også lade døren stå åben til at forlade området for en dag eller to, hvis du ønsker.

Salamanca Station kan nås ved at få et tog direkte fra holder af Barcelona, Madrid og Valencia, hvis du ikke bruger andre metoder såsom en coach eller en taxa for at komme hertil fra en af de omkringliggende lufthavne. Når du endelig vende men, kan du erhverve billig biludlejning på Salamanca Station, hvis du er ude efter din egen transport til resten af din rejse.

Turister er forkælet for valg, når det kommer til at finde hoteller nær Salamanca Station, og du kan finde noget om du ønsker at være i forstæderne eller blot en kort afstand fra den gamle katedral og Monterrey Palace, som holde turister vender tilbage til området.

På en typisk nat i Salamanca, kan du finde noget egnet til familiemedlemmer i alle aldre og de fleste restauranter og barer er glade for at tage højde for store grupper. Når dette er sagt om dem der søger en part kan også finde pubber og klubber spredt langs hovedgaderne.

Med billeje på Salamanca Station, kan du foretage visse du har din egen hjul, som vil komme i handy, når du ønsker at rejse rundt i Salamanca. Mens her selv, kan du også bruge denne ferie til at besøge den spanske hovedstad Madrid, som er, men et par miles og naturskønne kørsel væk.

Indsamling destination

Kort: