Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tuxtla Gutierrez Lufthavn

REZE er en by i vestlige Frankrig, der er beliggende tæt på Nantes i regionen Loire - Atlantique. Næsten 40.000 lokalbefolkningen lever i Reze og disse mennesker er almindeligt kendt som Rezeens. Biludlejning på Reze er enkel at finde gennem nogle af verdens mest anerkendte navne på sektor såsom Hertz og Budget.

Nantes er kun et par miles nord for byen og nås med billig biludlejning på Reze. Samt Nantes, Pont - Saint - Martin, Bouguenais og Les Sorinieres ligger alle i nærheden og der er anstændigt vejsystemer i sted at gøre rejser regionen ubesværet.

Overnatning i Reze er varieret og der er noget for enhver smag. Bed and breakfasts drives af lokale ∦ og virksomheder er spredt i mellem store hoteller og der er også en lille campingplads for enhver, der vælger at medbringe et telt på deres rejser.

Biludlejning på Reze findes i byens centrum og personale og lokale er ofte glade for at pege dig i den rigtige retning. Den nærmeste lufthavn er beliggende i nærheden af Nantes og dette er den vigtigste vej ind til byen.

Eneste 50kms vest for byen er vestkysten af Frankrig og mange vælger at hoppe i en Biludlejning på Reze og tage en kort køretur til de lokale strande. Der er mange butikker at nyde i byen fra supermarkeder til et stort mall sælger alt fra tøj til souvenirs samt et par markeder.

Indsamling destination

Kort: