Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cancun Lufthavn

Tilbringe en dag i Cancun er simpelthen ikke nok for dig til at opleve alt hvad byen har at tilbyde. Du vil sikkert sige det samme, når opholdet i byen er overstået. Der er bare så meget at se. Du kan starte med fuglekikkeri i Cancun - lufthavnen. Lufthavnen ligger faktisk midt i skoven, så du kan se dyreliv fra hele havnen. Se på fugle er ved at blive en kendt sport, og flere og flere mennesker vil denne by bare for at have et glimt af de endemiske fuglearter her.

Du kan også interagere direkte med dyreliv. Et eksempel er ved at svømme med delfiner. Du kan faktisk komme til at være i en stor swimmingpool med delfiner og endda komme til at spille med dem! Steder som våde n'Wild og Delphinus drømme vil give dig en uforglemmelig møde.

Selvfølgelig skal du altid afslutte dit ophold med et band, og gå til markeder i Cancun. Der er mange indkøbscentre i La Isla, en kæmpe shopping kompleks, hvor du kan prutte til dit hjerte indhold.

Alle ovenstående kan ikke gøres på en enkelt dag, medmindre du har en billig biludlejning fra Citta Di Castello tage dig der. Sørg for at du gøre mest muligt ud af din erfaring ved at have en Biludlejning fra Cancun - lufthavnen, du kan kalde dit eget.

Indsamling destination

Kort: