Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Leon

Leon er den nordligste provins i regionen Castilla y Leon, med et geografisk varieret landskab bestående af høje bjerge, stejle klipper og kløfter og dale. En naturlig flugt, Leon kan prale af en attraktiv natur, maleriske landsbyer og rige skove. Byen kan også prale af mange arkitektoniske mesterværker midt i den fantastiske baggrund af byen. Billig biludlejning på Leon gør til et glimrende middel til at sejle rundt i området.

Med biludlejning på Leon, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste attraktioner i byen, blandt hvilke er den Hostal San Marcos - Parador de Leon, som er en af de kronen juveler af byen. Det imponerende byggeri er vært for det arkæologiske Museum of Leon.

Også er at bemærke domkirken Leon, en 12th århundrede katedral af gotiske inspiration. Domkirken er mest berømt for sin imponerende tårne, som er dækket med spektakulære skulpturer, samt sine imponerende glasmalerier. Katedralen er også vært for et interessant kunst museum, som rummer en god samling af skulpturer og malerier.

Billeje på Leon ville også tage besøgende til Casa de Botines, et 1800 - tals hus tegnet af den berømte spanske kunstner, Gaudi. Konstruktionen er berømt for dens fairytale - lignende konstruktion.

Leon er også hjemsted for Basilica de San Isidoro, en romansk kirke prale af den storslåede facade. Kirken er også vært for et museum, hvor forskellige kunstværker, skulpturer og middelalderlige tekstiler vises.

Indsamling destination

Kort: