Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Merida

I 25 f.kr blev den største by i Iberias Romerriget etableret. Som et resultat, Merida er hjemsted for en enestående samling af romerske ruiner og en fantastisk museum. Biludlejning i Merida giver dig adgang til denne fantastiske samling og dens enorme historie at se og nyde på din egen fritid og tempo. Merida er også tæt på Portugal giver en anden et niveau af dybde til sin allerede vidunderlige arv.

Plaza de España er beliggende i centrum af byen og de fleste af de vigtigste steder rundt her, som Diana - templet og det berømte romerske amfiteater bygget af Agrippa i 18 F.kr. Skuespil og dans opføres stadig på dette teater på grund af sin gode tilstand. Hver sommer andre arrangementer afholdes her som den populære Festival Merida.

Andre must - see bygninger er den gamle romerske fort med vidunderlig udsigt på toppen, Alcazaba, National Museum of Roman Art og den engang længste bro i romerske Spanien, Iglesia de Santa Eulalia. Bare husk at købe en samlet billet i stedet for individuelle billetter til de fleste af byens attraktioner at spare penge.

Med en billig biludlejning i Merida, forlade byen lidt måder at se Circo Romano, sidste Hippodromen i Spanien. Fem miles af akvædukter stadig køre gennem Merida med to søer fodres af Aqueducto de los Milagroson.

Derefter bryde din hurtige med store spanske fødevarer på The Restaurante Rafael II til stegt kød eller hvis du er i humør til tapas besøge den tidligere tyrefægtning bar Casa Benito. Husk for en let og underholdende ferie en Biludlejning i Merida kan være en god måde at se hvad denne tidligere imperium by har at dele.

Indsamling destination

Kort: