Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cozumel Hotel Iberostar

På Iberostar Hotel Isla Canela er en posh, hotel resort beliggende i hjertet af den berømte naturlige resort på Isla Canela i Andalusien, Spanien. Hotel Iberostar er et firestjernet hotel, der har over 300 værelser, hver med en fantastisk udsigt over stranden. Det tilbyder de perfekte hotelophold til rejsende besøger denne del af Andalusien.

På hotellet Iberostar, bliver gæster behandlet til fremragende service. Hotellet har et team af meget venlige og gæstfrie hotelpersonale. Andre hotelservices inkluderer 24 - timers reception, gratis parkering, gratis morgenmad og rummelige parkeringsplads. Der er også tilgængelige Biludlejning på Isla Canela – Hotel Iberostar, som vil tage gæster til enhver destination på øen.

Med billig biludlejning på Isla Canela – Hotel Iberostar, ligger de smukke strande i Isla Canela bare en kort køretur væk. I virkeligheden, ligger uden for hotellet en vidtstrakte strand med hvidt sand og krystalklart vand. Hotellet ligger også strategisk i nærheden af Sevilla, så det kan være bare en kort køretur væk.

Ved at få Biludlejning på Isla Canela – Hotel Iberostar, kan rejsende også køre ned restaurant området hvor frisk fisk og skaldyr som serveres dagligt. Der er også masser af caféer og barer på dette område for en afslappende drink under solen.

Inde tilbyder hotellet også tonsvis af fritidsfaciliteter for gæster. Der er en swimmingpool, en spa - center og aktivitetscenter hvor gæsterne kan deltage i en bred vifte af sportsaktiviteter såsom tennis og billard.

Indsamling destination

Kort: