Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Stade

Dem, der vælger billige biludlejning på Stade De France - La Plaine St Denis får mulighed for at få det bedste fra deres tur til denne historiske og forskelligartet region i Frankrig. Alle de herlige steder hvis den franske hovedstad er blot en kort afstand væk, hvis du ønsker at køre en simpel seks miles syd. Alternativt er der masser at holde folk beskæftiget i kvarteret i sig selv.

Bruge Biludlejning på Stade De France - La Plaine St Denis at besøge den slående royal necropolis af basilikaen Saint Denis i byens centrum. Dette er naturligvis blandt landets mest fascinerende monumenter og meget populært hos turister i området.

Uden tvivl er den mest almindelige årsag til at komme til området for en af de sportslige lejligheder, der afholdes på det imponerende Stade De France. Biludlejning på Stade De France - La Plaine St Denis gør disse tider meget praktisk, da du ikke sidder fast i lange køer af offentlig transport.

Selvom Stade De France blev bygget til FIFA 1998 World Cup blev afholdt i Frankrig, det også regelmæssigt værter rugby kampe og var stedet for 2007 world cup - finalen i denne sport. Dette giver det lovende sportslige titlen for at være den eneste arena på planeten til at have hostet begge disse prestigefyldte finaler.

Og hvis du ønsker at udforske nogle af de fantastiske seværdigheder i Paris er det nemt lige at hoppe i din lejebil og køre et par kilometer for at besøge Eiffeltårnet, Louvre, katedralen Notre Dame eller måske tage en bådtur ned til Seinen i en solnedgang drink eller to.

Indsamling destination

Kort: