Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lubeck Willi Brandt Allee

Lübeck er beliggende i det nordlige Tyskland og er den næststørste by i regionen Schleswig - Holstein. Dets beliggenhed nær Østersøen har bragt et utal af kulturer og påvirkninger, infusion af denne by med historie og storslået arkitektur. Blevet er erklæret et world heritage site og turister, der besøger denne by ikke hjælpe, men være ærefrygt ramt af Lubecks skønhed.

Der er ingen bedre måde at udforske Lübeck downtown i al sin herlighed end via en Biludlejning i Lubeck Downtown. Der er flere billige bil leje steder over hele byen og billig biludlejning i Lubeck Downtown som Avis, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz og Thrifty kan give besøgende med særlige køretøjer til overkommelige priser.

Med et budget udlejningsbil, kan turister nu navigere deres vej rundt i Lübeck centrum og se byens syv tårnhøje tårne samt den ikoniske 15th århundrede Holstentor Gateway. Besøgende vil aldrig løbe tør for ting at se som den hele by blev udnævnt som et World Heritage Site med sine mere end 1.000 historiske bygninger. Andre bemærkelsesværdige seværdigheder at se ville være kirke St. Lawrence, rådhuset, Saint Catherine kirke, St. Annen Museum, Museum of Theater Puppets og Hospital af den hellige ånd.

Indsamling destination

Kort: