Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Frankfurt Centrum Main

Frankfurt er en smuk by i det centrale Tyskland, der er spækket med lokkende steder at besøge og spændende ting at gøre.

Frankfurt er den femtestørste by i Tyskland og den største by i staten af Hessen. Denne by ligger på floden Main. For de fleste mennesker bærer Frankfurt ry for at være en af de rigeste byer i Centraleuropa da byen huser den Europæiske Centralbank, Frankfurt Stock Exchange, den tyske forbundsbank, Frankfurt Trade Center og andre store banker. Frankfurt anses således, som det finansielle centrum af Kontinentaleuropa. Men Frankfurt er ikke blot et finansielt og transport center, denne by er også et mødested for turister og et sted hvor du kan slappe af og nyde.

Mens i Frankfurt, er det bedre at have din egen ride. Biludlejning i Frankfurt er let at finde. Der er også billig biludlejning i Frankfurt, der tilbydes af firmaer som Avis, Budget, Thrifty, Hertz, Europcar og Enterprise. Frankfurt har ekstraordinære landemærker, som du virkelig vil sætte pris på. Besøg Alte Oper (det gamle operahus), Romer, Saint Bartholomew's Church, Saint Paul Kirke, Frankfurt Zoo, Goethes hus og Nackts Park Open Air Museum.

Indsamling destination

Kort: