Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Berlin near Chausseest

Billeje i Benidorm - C Berlin er den bedste måde at udforske den vidunderlige kyststrækning og natur, der omgiver det livlige byen Benidorm. Benidorm er beliggende i østlige Spanien på den populære Costa Blanca og har i sidste 40 år blevet et mekka for britiske turister på udkig efter sjov i solen.

Benidorm er kendt for sin dejlige hvide sandstrande, indkøbscentre og mere end 1.000 barer, mange med en engelsk tema. Der er hundredvis af restauranter, der serverer op britiske grub for hjemve rejsende og mere end 200 diskoteker og klubber. Det milde vinterklima i området tiltrækker mange langsigtede besøgende i vintermånederne.

Med billig biludlejning på Benidorm - C Berlin er det sjovt at udforske Costa Blanca lange kystlinje med sine mange fantastiske hvide sandstrande. Bare et par miles op vejen fra Benidorm er smukke seaside village af Fishstrat som fra bjergtoppe fantastisk udsigt langs kysten. Der er også en strand, et stort udvalg af spisesteder og en sjov lokale marked at besøge.

Andre steder kan du nemt komme til med biludlejning på Benidorm - C Berlin omfatter den kystnære by Javea med dens temmelig citruslunde og interessante historiske bygninger. Byen kan også prale af en fantastisk strand.

Kørsel i Spanien er sjov og en fantastisk måde at opdage et land. Med en udlejningsbil, kan du udforske på din fritid. Hvis du hovedet ind i landet fra stranden, vil du støde på mange parker og skove med smukke vandfald hvor du kan nyde en cool afslappende svømme.

Indsamling destination

Kort: