Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Uster

Paris - Gare D'Austerlitz ligger i den 6. arrondissement i Paris, og det er en større station på Paris Metro. Det er beliggende mellem La Pitié - Salpêtrière hospital og Jardin des Plantes. Indførelsen af den transatlantiske kommercielle tjenester betyder, at meget af de sydvestlige ruter ikke længere køre herfra.

Nogle tog hoteller køre natten mellem her og destinationer i Spanien Barcelona og Madrid. Ankomster fra disse tjenesteydelser kan arrangere biludlejning på Paris - Gare D'Austerlitz som en del af deres overnatning booking. Eller de kan arrangere en leje på ankomst til stationen, da alle større udbydere opererer direkte derfra.

Der er mange muligheder for at sikre billig biludlejning på Paris - Gare D'Austerlitz. Bedst er at se på internettet inden ankomst for at fælde de bedste online tilbud og forhandle tilbud. Alternativt, bil lejere kan altid afhente et godt tilbud fra inde stationen siden hård konkurrence tendens til at holde priserne temmelig rimelig.

Flere hovedveje feed ind i umiddelbar området omkring stationen herunder Quai de Bercy og Bd de Port - Royal. Det betyder at når Biludlejning på Paris - Gare D'Austerlitz har været arrangeret store motorveje kan tilgås med det samme og drivere kan navigere med lethed til de vigtigste veje.

Hvis du vil bruge Biludlejning på Paris - kan Gare D'Austerlitz drivere overveje ture ud af Paris hovedstadsområdet i nærliggende destinationer såsom Versailles. Dette undgår besværet, der engang kommer med at have en bil i Paris, hvor trafik kan være et mareridt og parkering er meget dyrt.

Indsamling destination

Kort: