Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Basel Lufthavn

Basel - Mulhouse - Freiburg Euro lufthavn er en international air anlæg, der drives af både Frankrig og Schweiz. Det fungerer som en gateway til tre byer i regionen: Basel, Schweiz, Freiburg, Tyskland og Mulhouse i Frankrig. Dette gør anlægget egnet rejse base for rejsende, der ønsker for at gå på backpacking ture på tværs af disse tre byer i Europa.

Kørsel er den bedste måde at komme omkring dette område, så mange rejsende Sørg for at arrangere for billig biludlejning i lufthavnen Basel - Mulhouse - Freiburg euroen, så snart de ankommer. By Basel i Schweiz er nok den nærmeste by til lufthavnen. Selv om området er en undervurderet rejsedestination i forhold til alle andre mere populære byer i Schweiz, tilbyder det sit eget sæt af attraktioner såsom den gamle bydel. Besøgende kan også være interesseret i besøg i Basel Zoo eller tilbringe en eftermiddag ved Rhinen, som alle er tilgængelige med en billeje i lufthavnen Basel - Mulhouse - Freiburg Euro.

Ved hjælp af en Biludlejning, kan rejsende også nå byen Freiburg i south west Tyskland fra lufthavnen i mindre end en time. Byen er kendt som juvelen i Schwarzwald og byder på seværdigheder som Munster Domkirken, de gamle by gats og Altes Kaufhaus.

Med en Biludlejning i lufthavnen Basel - Mulhouse - Freiburg Euro, kan besøgende også hovedet op til franske Alsace - regionen og byen Mulhouse. Området har også sit eget sæt af attraktioner, herunder en ecomuseum og en vinfremstilling landsby.

Indsamling destination

Kort: