Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bern

La Ferte Bernard er en kommune i Frankrigs nordvestlige område. Byen ligger i departementet Sarthe i regionen Pays de la Loire, et charmerende sted sidder i bakkerne i Perthe - Sarthois. Omgivet af det smukke landskab i Pays de la Loire er Biludlejning på La Ferte Bernard Dt en fantastisk måde at komme rundt under dit ophold.

Den maleriske by er øgenavnet lille Venedig på grund af de talrige vandløb løber gennem byen. Det grønne og fredfyldte landskab, der omgav La Ferte Bernard er fantastisk og værd at udforske for en dag. Floder i byen tilbyder en afslappende atmosfære. Der er rige historie her og der er monumenter gennem ud af byen.

Biludlejning på La Ferte Bernard Dt giver mulighed at besøge alle attraktionerne let. En af Frankrig 's historiske byer, området er stadig velbevaret. 1500 - tallet kirken her er gode eksempler på Renaissance og gotisk arkitektur samt smukke blyindfattede ruder. Også er et besøg værd chateau ud af byen.

Du kan nå chateau med billig bil leje på La Ferte Bernard Dt. Chateau de Vauloge er 1400 - tallet castle komplet med en voldgrav. Slottet er romantiske og fængslende med sine smukke haver og imponerende arkitektur. Byen ligger nær de vestlige og centrale områder i Frankrig.

Herfra er det nemt at få adgang til andre destinationer i Frankrig. Landskabet omkring La Ferte Bernard er bedst undersøgt på en dagstur med frodige, bølgende bakker. En anden sjov dagudflugt er at tage en båd i byen og følg floder gennem byen. Det er en afslappende og behagelig oplevelse.

Indsamling destination

Kort: