Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Thun

Frethun er hjemsted for Frethun Railway Station; de vigtigste ankomst og udgangspunkt for Eurostar togforbindelser mellem Frankrig og Det Forenede Kongerige. Byen er intet meget at se på, men er godt placeret for at udforske regionen med biludlejning på Frethun Railway Station.

Calais er meget nærliggende og er værd et kig hvis du lyst til at gøre nogle shopping på vej ud, mens Frethun selv har en gammel kirke til tjek samt en perlerække af caféer og barer. Det er meget bedre at undslippe dette område helt, dog, og der er nogle nice køre at være haft med billig biludlejning på Frethun Railway Station.

Paris, den franske hovedstad, er godt forbundet med Frethun ved vejen, er blot et par timer sydpå. Lille er også tæt med Biludlejning i Frethun Railway Station og har poser af gamle bygninger og museer at tjekke ud. Den gamle bydel i Lille, Vieux Lille, er, hvor de fleste af allure ligger.

Du kunne også hovedet ned langs kysten langs temmelig hav - hugging veje og tage i de mange badebyer og landsbyer i denne nordlige del af Frankrig. Le Havre er et par timer syd for Calais og kommer med nogle imponerende hoteller, kirker og strande i nærheden.

Med Biludlejning i Frethun Railway Station besøgende kan også hovedet nordpå mod den berømte slaget by Dunkerque før overskriften til belgisk område. Den middelalderlige by Brugge ligger kun omkring 100kms nordøst for Frethun, mens Belgien hovedstad, Bruxelles, ligger længere mod øst.

Indsamling destination

Kort: