Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Killarney bymidte

Killarney har været Irlands top turismen uafgjort i mange år. Beliggende i det fantastiske land af Kerry, Killarney prale spektakulære naturlige landskab, en levende og festlig atmosfære, fremragende traditionelle musik og billetpris og spirende turist accommodations. Byen har en række maleriske bed and breakfasts, livlige pubber, hoteller og restauranter.

At udforske byen til fods er det praktiske valg hvis du ønsker at hjemsøge sine kirker, velbevarede bygninger og dejlige baner fyldt med souvenirbutikker. Men at leje en bil er den bedste måde at virkelig få de bedste udsigt over denne smukke region. Leje en Biludlejning i Killarney online eller via bil leje udbydere vil give gæsterne fred i sindet og fleksibilitet til at vælge fra en række køretøjer til en pris, der passer til ethvert budget. Billig biludlejning i Killarney som Avis, Hertz, Budget, Auto Europa, Sixt og Thrifty er pålidelig og har kontorer i området.

Med en lejet bil, kan turister køre op til damer og MacGillicuddy oser at se vandfaldene. Byen ligger i nærheden af søerne i Killarney, som er en serie af awesome søer oversået med små øer. Gæsterne kan også udforske deres fritid tåge indhyllet Kenmare slot og Muckcross House, som er også kendt som Jewel of Killarney.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning