Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cork Lufthavn

Cork international airport åbnede for business i 1961 og i øjeblikket er en af de tre store lufthavne i Irland sammen med Dublin og Shannon lufthavne. Det anses for at være en af de hurtigst voksende lufthavne regionalt på tværs af Europa. Beliggende ca 6 km. syd for Cork City ligger inden for 10 minutters kørsel fra byens centrum.

Cork international airport er meget godt forbundet med resten af Europa. Der er regelmæssig flyvning tjenester fra Cork international airport til forskellige europæiske storbyer som Amsterdam, Barcelona, Bristol, Boston, Cardiff, Manchester, Milano, Dublin for blot for at nævne nogle få.

Lufthavnen har ekstraordinære kommunikationsforbindelser og er meget godt forbundet med byen. Den mest praktisk og nem at bruge mulighed er at tage en bil leje service. Rejsende, der ønsker at leje en bil kan blot henvende tællerne på stedet af biludlejningsfirmaer i lufthavnen terminal. Disse virksomheder tilbyder billig bil leje muligheder for rejsende, der søger frem på flytte til forskellige dele af byen til forretnings - eller formål. De fleste af disse biludlejningsfirmaer tilbyder attraktive bil leje pakker og planer for rejsende, der ønsker at udforske byen og landet, Irland. Da disse biludlejningsfirmaer har et landsdækkende netværk, arbejder de til at være en billigere løsning for rejsende på udkig efter bil lejer.

Der er en masse af hoteller i nærheden af Cork international airport for rejsende at vælge imellem. 'Ashlee Lodge Hotel', 'Radisson SAS Cork lufthavn', 'Travelodge Cork lufthavn' etc. er et par af top klasse hoteller, som catering til rejsende. Forbehold i alle disse hoteller kan gøres online, via deres respektive hjemmesider eller via portalen fælles lufthavn.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning