Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Galway By

Adgang til London City airport er fra Hartmann Road i East London. Der er kun én lufthavn terminal bygningen på London City airport. I lufthavnen finder du en bred vifte af bank - faciliteter, herunder flere pengeautomater og en udenlandsk valuta. Posttjenester er fastsat samt butikker, der sælger en bred vifte af emner såsom aviser, gaver, chokolader og elektronik varer.

Lufthavnen har et par kaffe butikker og restauranter lige fra en lille Tapas Bar til Meridian linje Restaurant samt et kaffehjørne. For forretningsrejsende tilbydes et Business - center. Internet, fax, kopiering tjenester er alle tilgængelige.

Hvis du ikke flyver ind i lufthavnen for din billige biludlejning på London - City, men kommer fra London sig selv, kan du nemt nå London City Lufthavn via Docklands Light Railway (DLR). Fra Bank Station det er bare 22 minutter og fra Canary Wharf blot 14 minutter fra poppel Station.

For dem, der har til hensigt at bogen Biludlejning på London - by Europcar, har Hertz og Avis alle udlejning skranker i lufthavnen. London City lufthavn i East London ligger tre miles øst for Canary Wharf og bare seks miles øst for City of London.

Bemærk venligst for drivere planlægger at tage deres bil til det centrale London med biludlejning på London - City, du skal betale en daglig trængselsafgift i £8,00, som din biludlejningsfirmaer kan arrangere for dig. Til din information er London City airport ikke inde i London Congestion Charge zone.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning