Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Galway Train Station

Galway er en af Irlands mere dynamisk og foretrukne byer. Stemte som en af de otte mest sexede byer i verden, vrimler Galway med energi nat og dag. Byen er gennemsyret af historie og har et fint udvalg af pubber og restauranter, komplet med traditionel irsk musik og de friskeste fisk og skaldyr.

Besøgende kan indsuge byens atmosfære samtidig med at udforske dens hver en krog og hjørner bag rattet. Biludlejning i Galway fås downtown og på Galways lufthavn. Gæsterne kan også gå online og prøv billig biludlejning i Galway som national, avis, auto - europe og Bil - udlejning - hire bog køretøj efter eget valg trygt og sikkert. Disse virksomheder vil give kunder med de fineste biler og de bedste tilbud kombineret med pålidelig kundeservice.

Turister skal starte på Eyre Square, i hjertet af Galway, som omdannes til en livlig park under festivaler som Galway Arts Festival. De fleste gader forgrening fra Eyre Square og derfra Gæster kan tjekke resterne af byens middelalderlige mure, spansk Arch, 1300 - tallet, Lynch Castle og St. Nicholas af Myra Collegiate Church. Turister kan derefter køre til SS, en travl kystby populært blandt lokale.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning