Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Los Angeles

Los Angeles er beliggende i sydvest Californien og er en metropol 88 byer. Det kendes hovedsageligt for dens bidrag til underholdnings - industrien, med vellykkede filmselskaber som Universal, Paramount, Warner Brothers og Fox alle kalde byen hjem. Her finder du en masse hype og skønhed, om det er fra filmstjerner, Disneyland eller fastfood.

Rejse med bil er nem med forskellige ruter, som forbinder andre byer med Los Angeles. Den bedste rute for natur er langs Californiens kyst fra San Francisco eller Santa Barbara på Pacific Coast Highway. En favorit attraktion i Los Angeles er den Hollywood Walk of Fame, af den berømte kinesiske teater, som er fem kilometer lang med stjerner i fortovet sten til ære film, TV og musik kunstnere.

Biludlejning i Los Angeles er afgørende, som besøger Universal Studios og Disneyland er et must, uanset om du rejser med børn. Det luksuriøse Beverly Hills og endnu mere elite område af Bel Air er også værd at køre igennem. Rodeo Drive er en shopping avenue populært for sine eksklusive forretninger.

Fælles aktiviteter i Los Angeles omfatter shopping, stjerne spotting og park aktiviteter. Der er et stort udvalg af musik i Los Angeles og alles musikalske smag kan tilfredsstilles.

Strandene er tilgængelige med billig lejebil i Los Angeles, især Santa Monica Beach. Tilbringe en eftermiddag på Third Street promenade eller Santa Monica pier. Gyldent sand og stier ideel til cykel eller rollerblading er featured på Venice Beach. Køre ud yderligere for at opleve Palm Springs og Pasadena.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning