Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Santiago Centrum

Øen Tenerife, som er tæt på Vestafrika er et meget populært feriemål. Hvert år folk vil rejse her for at nyde en vifte af ting såsom sightseeing, vandreture, cykling og solbadning og det er et fantastisk sted for fester. Billig biludlejning på Tenerife - Puerto Santiago er den perfekte måde at komme rundt på øen hassle - omkostningsfrit.

Puerto Santiago har en charmerende beliggenhed på den vestlige side af Tenerife. Det er nemt tilgængelige for øer hovedvejen og er tæt på mange andre populære områder. Puerto Santiago største charme er at det er udviklet, men ikke over udviklet. Det er derfor, det er også ideel at bruge billeje på Tenerife - Puerto Santiago.

Biludlejning i Tenerife – Puerto Santiago er et godt prissat og pålidelig service. Når man har en bil er du aktiveret til at drive ud af Puerto Santiago let. Teide nationalpark er meget tæt på Puerto Santiago og er fantastisk til dagsudflugter. Parken er naturskønt og tilbyder en vifte af ting at gøre.

Los Gigantes er også et fantastisk sted at nå fra Puerto Santiago. På Los Gigantes vil du finde mange ture til havet tilgængelige. Her er en stor chance for at se delfiner eller hvaler. Omkring dette område er der nogle gode steder at prøve frisk fisk og skaldyr.

Når i Puerto Santiago skal du prøve specialiteter der restauranter tilbyder. Retter i denne by er lækre. De tilbyder også et godt udvalg af retter fra andre europæiske lande. Parkering findes nemt, så det ikke er et problem, når du lejer en bil.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning