Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Concepcion

La Linea de la Concepcion er en by i det østlige Gibraltarbugten. Det kaldes den "Porten til Gibraltar." Den nemmeste måde at La Linea er Gibraltar lufthavn, en af de få klasse A lufthavne i verden. Lufthavnen ligger kun 1 km fra La Linea. I nærheden af La Linea er der mange store hoteller spænder fra tre til fire - stjernede hoteller, der nås bedst via en billig biludlejning i byen. Det 4 - stjernede Iberostar City felt Gibraltar Hotel er et par meter fra stranden. Det er også nær Algecirasbugten og Gibraltar. Gæster, der bor her vil kunne se Gibraltar fra deres værelser. Der er andre hoteller som den Mediterranean Hotel, Hotel AC La Linea, Hotel Quercus, Rocamar Hotel og Aparthotel Golf & Beach Vista Real som du måske ønsker at tjekke ud.

For rejsende, der ønsker at opdage mere af La Linea kultur, benytte sig af en billig bil i byens kirker, museer og monumenter. Helligdommen af Jomfru Marias ubesmittede undfangelse og de tre gratier, beliggende på Monument på Plaza de la Iglesia, er to af de mest populære monumenter turister besøger her. Næs Museum eller El Museo del Istmo, fundet inde i den gamle militære hovedkvarter, er en meget interessant museum, som holder mange store artefakter af spansk historie.

Berømte tyrefægtning bør ikke gå glip når i La Linea. En billig biludlejning får du bekvemt der og vil sørge for, at du ikke vil gå glip af noget. Men hvis tyrefægtning handling ikke er for dig, men du er interesseret i spillet, der er Museo Taurino som huser en stor samling af tyrefægtning memorabilia.

Den nærliggende Malaga ligger kun 40 minutter fra La Linea. For at komme der let, benytte sig af en billig billeje i lufthavnen. Tage betalingsvej E15 - AP7 trafikproblemer omkring San Pedro. La Atunara er den gamle havn, hvor mange rejsende besøger. Der er gamle kirker, restauranter og barer rundt om den. Hovedet på her, hvis du er ude efter en god middag og en sjov runde af drikkevarer.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning