Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Arica

En turistdestination Boomer i popularitet er Costa da Caparica, Portugal. Denne 30km strækning af stranden byder på den største strand i hele Europa. Kysten er kendt for sine fiskemarked samt rigelig underholdning og lokale attraktioner. Også nærhed til Lissabon via billig biludlejning i Costa da Caparica gøre den historiske hovedstad i Portugal kun en kort køretur væk.

30kms af stranden kører syd fra Caparica til Cabo Espichel. Naturskønne flade kan nydes efter en nem kørsel af Biludlejning i Costa da Caparica, og giver mulighed for en til at se områderne af eukalyptus, fyr og akacie træer omkring strandområde samt sienna - farvede klipper langs landskabet.

Atlanterhavet giver en overflod af frisk fisk, som kan findes på det lokale marked i Caparica. Historisk set en fiskerlandsby, byen er hjemsted for et marked fyldt med fisker og deres koner, sælger deres produkter. De mange caféer og restauranter langs kysten tillade udsnit af de mange lækre retter fanget lokalt.

Costa da Caparica er et kort 30 minutters kørsel til Lissabon med Biludlejning i Costa da Caparica. Den verdensberømte hovedstad i Portugal præsenterer mange vidunderlige seværdigheder, især i dens historiske arkitektur og museer. En dynamisk natteliv, en overflod af shopping områder og hundredvis af cafeer gør Lissabon et vidunderligt sted til at nyde alle at Portugal har at tilbyde.

Lokalt, har strandene i Costa da Caparica tilbud til alle typer af rejsende. Om det surfe på kysten, samba dans, eller besøge Lagoa da Albufeira med familien, er der noget for enhver smag. Aroeira er stedet at gå til golf, og dens sø - omgivet kursus er centrum for golf i området Lissabon.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning