Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Louis

Over den schweiziske grænse fra Basel er den franske by af Saint Louis, der er hjemsted for den internationale lufthavn, der betjener de omkringliggende kvarterer. Kommunen er opkaldt efter Louis IX af Frankrig, der regerede i mere end 40 år i løbet af 1200 - tallet. I dag er travl business - center med mange virksomheder beliggende tæt ved.

Billig biludlejning i Saint Louis er den perfekte måde at komme rundt om du kommer eller gå til lufthavnen eller på tværs i Basel. Det omkringliggende område har mange monumenter og museer at se på et besøg. Mange mennesker bruger byen som en stop - off for videre rejse via lufthavnen.

Du kan se nogle store shows fra deres helt egen Symfoniorkester eller fange en skitse på et af teatrene i byen i Saint Louis. Julen er et godt tidspunkt at besøge med et særligt marked, der starter i November og løber gennem indtil januar.

Hvis du ønsker for at rejse rundt når opholder sig her, er leje en bil i Saint Louis det bedste valg. Du kan besøge de omkringliggende parker og søer og komme væk fra den travle by føler, eller måske hovedet over til Basel, der har alt en større by gør.

En fantastisk måde at komme ud og om i byen er ved Biludlejning i Saint Louis. Du kan trawl gader leder du efter den perfekte restaurant til frokost eller middag. Efter, kan du hovedet ind i det livlige natteliv og danse i de små timerne. For noget lidt mere afslappende ophold i en af kurbade og blive forkælet mens du tager en pause fra den travle tidsplan.

Indsamling destination

Kort: