Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i St Louis Lufthavn STL

Med tilnavnet 'kapital af ruiner', St. Lo i fransk Manche departmentet lidt alvorligt under de sidste år af anden verdenskrig når tragiske Overlord fandt sted. På grund af de talrige bombefly droppe deres daglige dødbringende last på St. Lo månedsvis, var byen totalt destrueret.

Heldigvis St Lo blev genopbygget efter krigen og i dag denne by med 20.000 indbyggere er hovedstaden i departementet Manche og en af landets største kulinariske Centre. Især berømt blandt madelskere for sine mange restauranter, der serverer velsmagende, prisbelønnede hakkede leveren. Biludlejning i St Lo giver turister mest ideelle mulighed for at udforske byen og det omkringliggende landskab til fulde.

Notre - Dame kirken var den eneste bygning i St Lo stadig stående efter slaget om Normandiet. Men, den gotiske kirke facade, en af de to tårne og tag blev alvorligt beskadiget. Efter krigen, blev Notre - Dame - kirken genopbygget. I dag, er denne religiøse struktur en af byens stjerne attraktioner.

Normandiet er hjem til mange idylliske landdistrikter præget af fortryllende æbleplantager træ og grønne enge fyldt med malkekvæg. Disse charmerende landlige landskaber udforskes ideelt med Biludlejning i St Lo. Normandiet er internationalt roste for at producere nogle af verdens bedste dagbog varer.

Franske Normandiet, forbløffende placeret langs kysten mellem Bretagne og Picardiet, er værd at udforske med billig biludlejning i St Lo. Besøgende kan bestille køretøj leje on - the - spot. Men de bedste tilbud på St. Lo Biludlejning tilbydes online kun.

Indsamling destination

Kort: